ExEA MoEW EEA

Лични средства

До 2 ноември 2020 г. гласувайте за любима снимка в най-успешния досега фотоконкурс на ЕАОС „REDISCOVER Nature“ и определете избора на публиката

Публикувано на 26-10-2020 г.

Европейската агенция по околна среда (ЕАОС) получи над 2800 снимки от целия континент за тазгодишното състезание - нов рекорд за фотоконкурс, който се фокусира върху опознаването на природата около нас - независимо дали това са нашите градини, паркове, гори, местни езера или реки. Тези места са оказали благоприятно въздействие на мнозина в Европа през последните месеци на изолация предвид пандемията. „REDISCOVER Nature“ прикани европейците да направят пауза, да се огледат и да се преклонят пред природата.

Списъкът и снимките на финалистите са достъпни тук https://europeanenvironmentagency.wufoo.com/forms/rediscover-nature-public-vote/. Може да гласувате за колкото снимки искате, но еднократно.

Снимката, получила най-голям брой гласове, ще бъде носителят на наградата на публиката.

Експертно жури ще избере победители в трите състезателни категории - Снимки на природа в едър план; Природата непосредствено до моя дом и Природата в умален мащаб; както и наградата за най-млад участник с най-добра снимка.

Победителите във всички категории ще бъдат обявени в средата на ноември 2020 г.Copyright 2000-2021 © Изпълнителна агенция по околна среда (ИАОС)

Дизайн и изработка: ИАОС