ExEA MoEW EEA

Новини

Лични средства

Българска асоциация по водите и сдружение „Аз обичам водата” организират фотоконкурс и Национална фотоизложба на тема „Фонтаните в България”

Публикувано на 12-01-2017 г.

Проявите са част от СЕДМИЦАТА НА ВОДАТА ‘2017, която се осъществява по случай Световния ден на водата – 22 март, и е част от инициативата „Международен воден мост 2017“.

 

Темата на конкурса цели да обедини фотографии на работещи фонтани на територията на България, старини или съвременни, с класически или модерен дизайн, включени в атрактивен екстериорен ансамбъл, в обществени пространства, паркове, градини, административни сгради, и дори в дворове на частни домове.

Петдесетте най-впечатляващи снимки в конкурса ще станат част от Националната  фотоизложба „Фонтаните в България“, която ще бъде представена от 16 до 22 март във фоайето на новата сграда на Университета по архитектура, строителство и геодезия.

 

Десет от тези 50 кадъра ще бъдат  избрани след онлайн гласуване на www.waterbridge.info . Останалите 40 ще бъдат посочени от експертно жури.

 

Крайният срок за записване и за изпращане на снимките е 12 часа на 15 февруари 2017г.

 

Повече информация може да намерите на следните контакти: за регистрация за участие във фотоконкурса: http://waterbridge.info/фотоконкурс; за повече информация: fotokonkurs@waterbridge.info



Copyright 2000-2021 © Изпълнителна агенция по околна среда (ИАОС)

Дизайн и изработка: ИАОС