ExEA MoEW EEA

Новини

Лични средства

"Околната среда и Аз" ("Environment & Me") - фотоконкурс

Организатор: Европейската агенция по околна среда. Изпращайте фотографиите си до 30 септември 2014 г.

Публикувано на 16-06-2014 г.

Дали в малко градче в полите на планината или в забързан голям град, няма значение къде живеем, защото околната среда е навсякъде около нас. Тя е въздухът който дишаме, водата която пием, храната ни, енергията която изразходваме, за да задоволим нуждите си. Тя е дори мебелите ни, дреболиите които ползваме всеки ден, тя е всичко около нас и в живота ни. Ние сме свързани и зависими от нея.

Какво означава околната среда за теб?

Сподели своята гледна точка участвайки в обявеният от Европейската агенция по околна среда конкурс за фотография. Можеш да избереш по-личен или по-общ сюжет, или да избереш между различни теми като: земеделие, въздух, климат, здраве и околна среда, биоразнообразие (виж листа с теми ТУК).

Повече информация за конкурса можеш да намериш ТУК

Снимките от конкурса могат да бъдат използвани в изданията на Европейската агенция по околна среда.

Награди: 

- Основна от 2000 евро, второто и третото място получават награди от по 1500 и 1000 евро.

- Две награди от по 500 евро - за най-добра фотография на  участник от 18 до 24 години и за победителят от публичното гласуване определен с онлайн вот. 

България участва в този конкурс като страна членка на Европейската агенция по околна среда чрез ИАОС. Всички участници трябва да са навършили 18 години и трябва да имат пълните авторски права над фотографията, която ще изпратят за участие. Всеки участник може да регистрира в конкурса максимум 5 снимки за участие.

Как да участвам? - Подробна информация

 

 

 Copyright 2000-2017 © Изпълнителна агенция по околна среда (ИАОС)

Сайтът е посетен 76 387 пъти през януари 2017 г. Дизайн и изработка: ИАОС