ExEA MoEW EEA

Новини

Лични средства

Изберете победителя за наградата на публиката в тазгодишния фотоконкурс „Zero Waste PIX“ на ЕАОС

От днес, 24.10.2023 г., до 7.11.2023 г. с онлайн гласуване можете да изберете своя победител за наградата на публиката във фотоконкурса „Zero Waste PIX“, организиран от Европейската агенция по околна среда (EАОС)

Публикувано на 24-10-2023 г.

Изберете победителя за наградата на публиката в тазгодишния фотоконкурс „Zero Waste PIX“ на ЕАОС
📷 От днес, 24.10.2023 г., до 7.11.2023 г. с онлайн гласуване на следния линк: https://europeanenvironmentagency.wufoo.com/.../xyxzt240.../
можете да изберете своя победител за наградата на публиката във фотоконкурса „Zero Waste PIX“, организиран от Европейската агенция по околна среда (EАОС). Имате право да гласувате за няколко снимки, но еднократно.
📷В тазгодишното издание на конкурса участват над 700 фотографии от цяла Европа. Жури от ЕАОС е избрало от тях 41 финалисти да се състезават за големите награди.
📷Четири са категориите на конкурса, в които се състезават участниците - кръгови и интелигентни, еко-начин на живот, генериращо отпадъци производство и мания за консумация.
📷 Фотоконкурсът ZeroWaste PIX за 2023 г. цели да повиши осведомеността относно нашите производствени системи и модели на потребление, които са жизненоважни аспекти на икономиката и поминъка ни. Като потребители ние се радваме на многобройни удобства и ползи за качеството ни на живот, благодарение на индустриалното производство. Знаем обаче, че това струва огромна цена за околната среда и все повече за собственото ни здраве и благополучие. Нашите системи за производство и потребление доведоха до повишено замърсяване и безмилостно извличане на ресурси, унищожавайки нашата природа и причинявайки загуба на биологично разнообразие.
📷Победителят във всяка категория на конкурса ще получи парична награда от €1000. Допълнителни награди се присъждат на най-доброто младежко участие, както и на любимата снимка на публиката.
Повече информация можете да намерите на сайта на ЕАОС тук: https://www.eea.europa.eu/.../pick-the-public-choice-award


Copyright 2000-2021 © Изпълнителна агенция по околна среда (ИАОС)

Дизайн и изработка: ИАОС