ExEA MoEW EEA

Новини

Лични средства

Фотоконкурс посветен на водата обявява ЕАОС

Публикувано на 17-04-2018 г.

Европейската агенция за околната среда (EАОС) обявява годишен фотоконкурс  „WaterPIX“ – снимки за водата. Целта на фотоконкурса е да насочи вниманието към водата като жизненоважен ресурс за всички форми на живот на Земята.

Снимките трябва да са в една от следните категории: Водата и хората (Water and us), Водата и природата (Water and nature), Водата и икономиката (Water and the economy). В конкурса могат да участват граждани на държавите членки на ЕС и на Западните Балкани, които са на възраст над 18 години. Крайният срок за участие във фотоконкурса е 15 август 2018 г.

Победителите във всяка категория ще получат парична награда. ЕАОС ще присъди специална младежка награда за най-добра снимка, направена от човек на възраст между 18 и 24 години. Всички фотографии ще се състезават за наградата на публиката. Гласуването ще е онлайн и ще започне от 15 септември.  

Повече информация за начина на участие и правилата на конкурса можете да намерите на https://www.eea.europa.eu/about-us/competitions/waterpix-photo-competitionCopyright 2000-2021 © Изпълнителна агенция по околна среда (ИАОС)

Дизайн и изработка: ИАОС