ExEA MoEW EEA

Новини

Лични средства

Изпълнителната агенция по околна среда се включи в кампанията „Да изчистим България заедно“

Екипът на Изпълнителната агенция по околна среда (ИАОС) по традиция се включи в инициативата на bTV „Да изчистим България заедно“

Публикувано на 16-09-2023 г.

Екипът на Изпълнителната агенция по околна среда (ИАОС) по традиция се включи в инициативата на bTV „Да изчистим България заедно“. Заедно със служители на Министерството на околната среда и водите (МОСВ), Предприятието за управление на дейностите по опазване на околната среда, Националния доверителен екофонд, Националния институт по метеорология и хидрология и Регионалната инспекция по околната среда (РИОСВ) и водите - София почиства Ловния парк в София. Екипът на Регионалната лаборатория – Велико Търново към ИАОС заедно с РИОСВ – Велико Търново почиства района на отбивките при селата Момин сбор и Балван на главен път София - Варна.
През 2023 г. се провежда 11-тото издание на най-мащабната доброволческа кампания у нас.
България се включи за седми пореден път в Световния ден на почистването на планетата. Мотото й през 2023 г. е „Готови сме!“, акцентиращо върху усърдието и енергията, които влагаме в грижата за чистотата на планетата, бъдещето и възпитанието на децата.


Copyright 2000-2021 © Изпълнителна агенция по околна среда (ИАОС)

Дизайн и изработка: ИАОС