ExEA MoEW EEA

Новини

Лични средства

Министър Борислав Сандов ще поздрави участниците в детска музикална работилница по повод Деня на околната среда - 5 юни

Министърът на околната среда и водите Борислав Сандов ще поздрави участниците в детска музикална работилница, която ще се проведе по повод Световния ден на околната среда - 5 юни

Публикувано на 03-06-2022 г.

Изпълнителната агенция по околна среда има удоволствието да Ви покани да участвате в детска музикална работилница под мотото „Само една планета“ на 5 юни 2022 г., Световния ден на околната среда, от 10.30 ч. на лятната сцена на Зоологическа градина – София.
Министърът на околната среда и водите Борислав Сандов ще поздрави участниците в инициативата. В празничната програма ще вземат участие Детска вокална група „Сладки пуканки“, Студио за модерен балет „Цветни мечти“, Школа за атракционни изкуства към Национален дворец на децата и БГ Дуетът. По време на събитието най-малките ще имат възможността да научат много интересни факти, свързани с грижата за околната среда, ако се включат във викторината на екологична тематика. За всички присъстващи деца са подготвени специални еко подаръци.
Световният ден на околната среда се координира от Програмата на ООН за околната среда и се провежда ежегодно от 1974 г. насам. Темата на кампанията през 2022 г. е „Само една планета“, с акцент „Да живеем устойчиво в хармония с природата“.

 

 



Copyright 2000-2021 © Изпълнителна агенция по околна среда (ИАОС)

Дизайн и изработка: ИАОС