ExEA MoEW EEA

Новини

Лични средства

Покана

Изпълнителната агенция по околна среда (ИАОС) с удоволствие Ви кани на организираното по повод Деня на околната среда и Деня на детето събитие, което ще се състои в парк Хиподрума, община Красно село, гр. София на 1.06.2024 г. (събота), от 10:00 часа.

Публикувано на 29-05-2024 г.

Уважаеми приятели, партньори и колеги,

Изпълнителната агенция по околна среда (ИАОС) с удоволствие Ви кани на организираното по повод Деня на околната среда и Деня на детето събитие, което ще се състои в парк Хиподрума, община Красно село, гр. София на 1.06.2024 г. (събота), от 10:00 часа. 

ИАОС е партньор на Район „Красно село“ в провеждането на празника. Организирана е специална детска еко-работилница със съдействието на приключенците от Номадия, като целта е чрез произведения изработени от материали втора употреба, децата да отправят своите екологични послания към света, родителите си и към себе си. По-големите деца ще имат възможността да изработят визуализиран макет на съвременния океан, в който плуват не само морски видове, но и различни отпадъци от човешката дейност, като по този начин визуализират глобалната картина на екологичните проблемите, пред които е изправена нашата планета. 

Предвидени са още много забавления, музикална и театрална програма - забавни игри на открито с водещ Олег Орфеев, рисуване на голяма обща картина от всички присъстващи деца на тема "Децата от квартала", театрална анимация на театър „Сириус“, музикална програма с участието на студио за "Театър и пеене" към НЧ "Средец-1926", детски изложби. 

По време на събитието присъстващите деца ще се радват на специални подаръци.

 



Copyright 2000-2021 © Изпълнителна агенция по околна среда (ИАОС)

Дизайн и изработка: ИАОС